Over ons

Wie is David Corveleijn?

David Corveleijn, gediplomeerd therapeut en gespecialiseerd in Lasertherapie. Zijn praktijk, Care For Health, is gevestigd in het centrum van Kaatsheuvel, Gemeente Loon op Zand (Noord-Brabant). David is aangesloten bij beroepsvereniging BATC.

Sinds 2010 is David werkzaam in de medische sector. Na het volgen van diverse opleidingen/trainingen en het behalen van een Medische en Psychosociale HBO opleiding is hij in Kaatsheuvel zijn eigen praktijk gestart. 
David heeft langdurig meegewerkt in de praktijk van Professor Rangkuti in Koog aan de Zaan. Professor Rangkuti is de uitvinder van de Laserneedle acupunctuur methode waar David in zijn praktijk mee werkt.

Patiënten ondersteunen om de kwaliteit van leven te verbeteren is David’s grootste motivatie.

ProfessionaliteitIntegriteit en Respect. Dit zijn de kernwoorden waar David voor staat. Tijdens zijn behandelingen zal dit ook altijd herkenbaar zijn!

Care For Health

Care For Health is gevestigd in de Peperstraat te Kaatsheuvel. Dit is in het centrum van Kaatsheuvel. De praktijk is goed bereikbaar voor patiënten uit omliggende plaatsen zoals Sprang-Capelle, Dongen, Loon op Zand en Drunen. Onze praktijk bevindt zich centraal tussen drie grote plaatsen in Noord-Brabant, namelijk: Tilburg, Breda en ‘s-Hertogenbosch. 

De Peperstraat is een blauwe schijfzone. Dit betekent dat je maximaal 1 uur mag parkeren.
Tegenover onze praktijk ligt een doodlopende straat (De Bogaert), hier kan je aan het einde van de straat gratis parkeren.

Care For Health
Peperstraat 22
5171 EC Kaatsheuvel