Even voorstellen

David Corveleijn, gediplomeerd therapeut, heeft een praktijk gespecialiseerd in Lasertherapie. De praktijk is gevestigd in het centrum van Kaatsheuvel, Gemeente Loon op Zand (Noord-Brabant). David is aangesloten bij beroepsvereniging BATC.

Passie voor het vak
Sinds 2010 is david werkzaam in de medische sector. Na het volgen van diverse opleidingen en het behalen van een Medische en Psychosociale HBO opleiding is hij in Kaatsheuvel zijn eigen praktijk gestart. 

Bij Care4Health kan je terecht voor Low Level Lasertherapie. Deze therapie is een voorloper op het gebied van de integratie tussen  Oosterse en Westerse Geneeswijze.

Cliënten ondersteunen om de kwaliteit van leven te verbeteren is David’s grootse motivatie.
Care4health heeft een praktijkruimte in het centrum van Kaatsheuvel. De praktijk is goed bereikbaar voor patiënten uit omliggende  plaatsen zoals Sprang-Capelle, Dongen, Loon op Zand en Drunen. Kortom onze praktijk bevindt zich centraal tussen drie grote plaatsen in Noord-Brabant, namelijk: Tilburg, Breda en ‘s-Hertogenbosch. 

David als persoon
Professionaliteit, Integriteit en Respect. Dit zijn de kernwoorden waar David voor staat. Tijdens zijn behandelingen zal dit ook altijd herkenbaar zijn.