Even voorstellen

David Corveleijn, BATC therapeut, heeft zijn praktijk in het centrum van Kaatsheuvel, Gemeente Loon op Zand (Noord-Brabant). 

Passie voor het vak
Sinds 2010 ben ik werkzaam in de medische branche. Na het volgen van diverse opleidingen en het behalen van een Medische en Psychosociale HBO opleiding ben ik in Kaatsheuvel mijn eigen praktijk gestart. 

Bij Care4Health kan je terecht voor low level lasertherapie. Deze therapie is een voorloper op het gebied van de integratie tussen  Oosterse en Westerse Geneeswijze.

Cliënten ondersteunen om de kwaliteit van leven te verbeteren is David’s grootse motivatie.
Care4health heeft een praktijkruimte in het centrum van Kaatsheuvel, maar ook in gezondheidscentrum Het Koetshuis in Waalwijk. De praktijken zijn goed bereikbaar voor cliënten uit omliggende  plaatsen zoals Sprang-Capelle, Dongen, Loon op Zand en Drunen. Kortom onze praktijken bevinden zich centraal tussen drie grote plaatsen in Noord-Brabant, namelijk: Tilburg, Breda en ‘s-Hertogenbosch. 

David als persoon
Professionaliteit, integriteit en respect. Dit zijn de kernwoorden waar David voor staat. Tijdens zijn behandelingen zal dit ook altijd herkenbaar zijn.