Mathilde
Bij Care4health terecht gekomen door zoeken op Google naar een andere manier om, de vele lichamelijke klachten die ik had, te behandelen. Zo'n beetje overal waar je mn lichaam aanraakte deed het pijn. Mijn lichaam was op/moe, helemaal na het krijgen van Corona.
Ik had geen al te hoge verwachtingen, want dan kun je alleen maar teleurgesteld worden. Maar wat had ik het mis.
Mijn lichaam is door de laserbehandelingen en een iets ander eetpatroon volkomen veranderd.
De "triggerpoints" zijn zo goed als weg. Ook mijn geur en smaak zijn weer terug!

Heb je klachten en zit je met je handen in het haar? Bel David en geef het een kans. Luister naar wat hij zegt en hoe frequent er behandeld moet worden.

De één heeft 4 behandelingen nodig, ik heb er wel meer nodig gehad, maar hoef nu alleen nog maar af en toe voor een "onderhoudsbeurt", met name na een stressvolle periode ;-)

Bedankt Care4health ♡ (David & Ineke)
Vera
Ik ben bij David terecht gekomen voor ondersteuning bij mijn kinderwens. In het ziekenhuis had ik al meerdere ivf behandelingen achter de rug. 
Tijdens de eerste behandeling was ik wat sceptisch of de laser verandering zou brengen. Ik merkte wel direct al verschil, ik werd rustiger, maar kwam dit door de laser of wat dit gewoon toeval en was het gewoon een ontspanningsmomentje geweest? 

Normaliter had ik een menstruatie van enkele uren tot een dag. Een menstruatie van 5 dagen had ik nog nooit meegemaakt en toen dit gebeurde wist ik zeker dat er een positieve verandering teweeg was gebracht!

Ik had meer energie en voelde me tevens rustiger (minder boos).  
Daarnaast heeft hij gewerkt aan een totale balans. En met succes! 
Want inmiddels zit ik in mijn tweede trimester van mijn zwangerschap!

Ik ben onwijs blij met dit resultaat en kan de laserbehandelingen bij Care4Health dan ook van harte aanraden!
Anne
Behandeld voor post covid klachten d.m.v. laser acupunctuur met zeer goed resultaat! Smaak en reuk terug en cognitief veel sterker geworden.

Nooit gedacht dat dit zulke immense resultaten zou geven!